2006. június 16., péntek

A Nap Üdvözlése

Ma jógával kezdtem a napot. Sajnos igen rugalmatlannak bizonyulok egyelőre, de tudom, hogy szépen lassan majd belejövök, fél év alatt tizet fiatalodok :)


Minden rendben van. Stressz-szint rendkívül alacsony. Nappal pörgés, meló, bringa-izzás, hangszerek, zsonglőrjáték, Napfény, mi kell más? Így este kellemes, jól megérdemelt spangli. Nappal akárhányszor visszautasítom a részvételt, tízszer megköszönöm magamnak az így nyert időt és energiát. Már nincs annyi időm szívni, mint régen volt. Már fontosabb sok más dolog. Még így sem olvastam napok óta, persze jó levegőn vagyok inkább, most hogy a Nap ily sokat mutatja magát.

Startkártyámat várom, július egytől kisebb életmódváltás újra, a komoly munka megköveteli.

Hordozható ipodhangszóróval SoundSystemeztem a városban, csudajó móka :)

Új tervem, hogy a városba viszek magammal kamerát, és ha újabb autós-bringás parát észlelek, szépen rögzítésre kerül majd, aztán ha lesz pár érdekes anyag, átadom valami biciklisszervezetnek további hasznosításra, vagy szépen összevágunk valami klipet és postolom itt :) NINCS más eszköz, ami ezt az élvezetet nyújtaná, ezerszer jobb, mint a need for speed underground bármely pillanata, a Bringa a közlekedési eszközök királya. Miért tartok egyáltalán verdát? Már magam sem tudom. Iszonyat sokba kerül a puszta léte, pláne ahhoz képest, hogy mennyit járok vele és akkor mit érzek... Akkor is csak a bringásokat látom, nézem ahogy boldogan slisszolnak a kocsik között míg én a dugóban szerencsétlenkedek. Fájdalom! :) Nem hiszem el amúgy, hogy nekik jó ez így, hogy ezt valaki érdemesnek tartja arra, hogy minden nap ezt válassza... Egyszer, EGYSZER próbálják ki és akkor végre ők suhanhatnak el a türelmetlenkedő, dudáló, ideges, szennyező, parkolóhelyet kereső autósok között/mellett... Ha egyszer megérzik az ízét a dolognak, minden egyes alkalom, hogy autóba kell ülniük egyre jobban fog fájni, minden tíz kilóméter rutinja elmélyíti a bringás örömérzetet, és remélhetőleg egyre többen favorizálják majd a bringájukat az autójukkal szemben. Sosem szerettem pl autót szervízbe vinni, huszas alatt szinte sosem mond a mester, tegnap komplett első féket cseréltettem a Jó Paripán, nekem égett a pofám, hogy csak kétezret kértek el érte :D

Boom Shankar!Nincsenek megjegyzések: