2006. június 20., kedd

Paz e Amor

Nappali barátbúcsúztató szabadtéri trip volt a terv. Kicsit elcsúsztunk időben és ez részben el is vette a kedvemet, de egy sovány negyed azért lett belőle :) A szabadtéri trip a legjobb mulatság. A Földanya elvarázsol, meglátom a szimmetriát és a hihetetlen szépséget az összes növényben. Sok volt a szúnyog és viszonylag korán menekülnünk kellett, de láttunk egy mesés naplementét és valóra vált régi álmom: az út a város felé sűrű erdőn át vezetett, a bejárat klasszikus fantasy-élmény: zöld mező szélén hatalmas, fenyegető ágak között sötétlő ösvény vezet a sűrűbe. Kicsit borzongatós, de kiváló mulatság. :) :)

Búcsúztatott barátunk éjfél körül távozott az Utazó Csoport nagy részével együtt, így három fős keménymag fejezte be a játékot, budai rakparton, jégkrémmel, sétával. A győzelmet számomra végső soron a két tősgyökeres autós jóbarát bringára ültetése és totális függőségbe taszítása volt :) :) :) Szép lassan mindenkinek lesz bringája is, és együtt tekerünk és tripezünk hegyen-völgyön át a Nyárban.

Szépen lassan kiábrándul ám az ember a drogokból, mindnek megvan az előnye és hátránya. Spurit az utóbbi évek gyakorlatához hasonlóan már csak komoly tanuláshoz és sürgős/kemény munkához használom majd, 16 hónap alatt 5 napi használat nem nyírta ki a szervezetemet. A kokain - bár nincs sok tapasztalatom vele - borzalmasan tré öltönyös drog fíling, az amfetamin sokkal erősebb, tovább tart, nem igazán értem hogyan alakulhatott ki az indokolatlanul magas ára. A bogyó teljesen felejtős, csak nagyon hülye gyerekek használják pár alkalmonál többször. A fű roppant ellentmodásos szerepet tölt be az életemben, soha nem fogom végleg megtagadni, de egyre közelebb állok mégis a teljes lemondáshoz, ez viszont csak miattam van - hiába a sok év tapasztalata, még mindig nagyon nehéz hatása alatt kormányozni a hajót :) A végső nagy túlélő és abszolút győztes az LSD és a gombák. Soha a legkisebb negatív élmény sem társult nálam ezekhez, elképesztően nevetséges és érthetetlen a törvényi hozzáállás. Szívesen résztvennék "kísérletekben" és/vagy elmesélném tapasztalataimat szakértőknek, ha ezzel hozzájárulhatnék szánalmas kis drogtörvényünk jó irányba tereléséhez és a Belső Utazás társadalmi elfogadottságához.

Viktor, nemrég landolhattál, gondolok rád és a legjobbakat kívánom!

Paz e Amor !!! :) :) :)

Nincsenek megjegyzések: