2008. június 19., csütörtök

Ha külföldön elismert, akkor még nálunk is érdekes lehetNemrég beszámoltunk a Solo elektromos autóról, ami méltatlanul vontatott, enervált fikázást kapott igazából csak a magyar sajtóból - jobb esetben, mert rosszabb esetben említésre méltónak sem találták a magyar hírforrások. Most, azonban hogy külföldön, nálunk fejlettebben gondolkodni képes társadalmakban sokan felkapták a fejüket az innovatív újdonságra, a magyar sajtó is gyorsan korrigált, és képes lelkesedést majmolni mímelni.
Remélni tudjuk csak, hogy a saját korát és országát fényévekkel megelőző autó nem meg nem értett, kiszürkült, halott ufóként végzi majd egy félreeső szeméttelepen, miközben a feltaláló ritmikusan előre-hátra himbálja magát naphosszat egy lesötétített gumiszobában, Széchenyi nyomdokában.

1 megjegyzés:

partychoke írta...

ne már ezt az enervált fikázást, na! pontosan azért olyan a hangnem, amilyen, amit te is leírtál a szeméttelepről. meg más dolog egy egy innovációt innovációs és piaci szempontból vizsgálni. ők is drukkolnak neki, ahogy te is és én is.